Wij staan altijd voor je klaar

Heb je een vraag over één van onze producten of over je bestelling? Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden.

Openingstijden

We zijn dagelijks geopend van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:30

Openingstijden

Peach Beauty is ontwikkeld met jouw beautyroutine in gedachten. Gun je huid iedere dag een beetje liefde van Peach Beauty en show your glow.

 

 

Meet Peach Beauty.

Peach Beauty is ontwikkeld met jouw beautyroutine in gedachten. Gun je huid iedere dag een beetje liefde van Peach Beauty en show your glow. De meest exclusieve beautytools die nauwelijks in Nederland verkrijgbaar zijn, brengen we naar jouw badkamer.

Maak nu kennis met je nieuwe favoriete beauty accessoires!

  • De nieuwste internationale beautytrends
  • Beauty tools & accessoires
  • Show your glow
  • Vandaag besteld = morgen in huis

Beauty game changers.

Peach Beauty 2 in 1 Face Cleanser and Massage

De micro-vibraties en het golfjespatroon op de reiniger bevorderen de bloedsomloop wat zorgt voor een stralende boost. Voor die natuurlijke mooie blos op je gezicht!

For the natural beauty.

Met Peach Beauty Natural proberen we stap voor stap de beauty-industrie duurzamer te maken. Geen wegwerp meer, omarm herbruikbare beautyproducten. Start klein: wissel wegwerpwattenschijfjes om met herbruikbare wattenschijfjes. Kies sustainable!

Hallo, kunnen wij je ergens bij helpen? Je kan via (web)-whatsapp ons een bericht sturen. Wil je liever iemand telefonisch spreken? Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 op +31 20 261 4883.