Peach Beauty Klantenservice

Ondersteuning nodig?

Ondersteuning nodig?

 020 – 261 4883
info@peachbeauty.eu

 Overschiestraat 63, 1062XD Amsterdam

 Gratis verzending
Bij orders boven €20,-

 Klantenservice
Ma t/m Vr (9 tot 5)

Meest gestelde vragen

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Je kan bij ons betalen met: Ideal, Creditcard, Paypal, Bancontact, ING Home’Pay en Sofort Banking.

Bestelling wijzigen of annuleren?

Natuurlijk is het mogelijk om je bestelling te wijzigen of annuleren. Neem dan wel direct na de bestelling telefonisch contact op met ons. Dan kunnen wij de bezorging annuleren en zijn er geen kosten aan verbonden.

Je kan ons bereiken op: 020 – 261 4883

Mijn kortingscode werkt niet, wat nu?

Als de kortingscode niet werkt kun je even contact opnemen met onze klantenservice. De kortingscode’s zijn overigens maar één maal te gebruiken.

Zijn er reparatiekosten?

Dat hangt af van het specifieke geval. Is het een fabricage fout en is het binnen de garantieperiode? Dan wordt reparatie natuurlijk vergoed.

Laat je het product vallen of is er waterschade? Dan kunnen wij kosten in rekening brengen voor de reparatie. Natuurlijk zorgen we in dit geval voor minimale kosten.

Zijn er verzendkosten?

Ja, tot een bedrag van € 20,- zijn er verzendkosten gebonden aan uw bestelling. Deze verzendkosten bedragen: €3,99

Bij bestellingen boven de € 20,- is de verzending gratis.

Worden de artikelen tegelijk bezorgd als ik er meerdere bestel?

Wanneer je een bestelling hebt geplaatst worden alle artikelen van die bestelling in 1 keer verzonden. Het artikel met de langste levertijd bepaalt de uiteindelijke verzenddatum van jouw bestelling.

In welke landen kan er bezorgd worden?

Onze producten worden verzonden naar Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Levertijden kunnen veranderen per land.

Ik mis een deel van mijn bestelling, wat nu?

Mocht je artikelen/producten missen uit jouw bestelling, dan is dat natuurlijk vervelend. Neem dan even contact op via onze klantenservice via tel: 020 – 261 4883 of email: info@peachbeauty.eu.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

We streven ernaar jouw bestelling zo spoedig mogelijk te laten bezorgen. Daarom worden bestelling op werkdagen, die voor 23:00 worden gedaan, binnen 24 uur verzonden. Heb je jouw bestelling na 5 werkdagen nog niet in huis? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Wat is de bezorgtijd buiten Nederland?

Voor een bestelling in België, Duitsland of Frankrijk kun je rekenen op maximaal 7 werkdagen levertijd. Is dit niet het geval? Neem dan gerust even contact op met de klantenservice via tel: 020 – 261 4883 of email: info@peachbeauty.eu.

Hoe kan ik een product retourneren?

Binnen 14 dagen na ontvangst kun je de bestelling aan ons terugsturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag plus verzendkosten gecrediteerd. Mits aan de retourvoorwaarden wordt voldaan. De verzendkosten van het retourneren zijn gratis. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, vragen we je om het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking te retourneren. Hiervoor kun je contact met ons opnemen via info@peachbeauty.eu of bel +31 (0)20 – 632 56 76. Het retourformulier volledig ingevuld met het product mee te sturen.

Ik wil mijn product ruilen, hoe werkt dat?

Wil je het product ruilen? Dat is zeker mogelijk mits er aan de retourvoorwaarden wordt voldaan. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@peachbeauty.eu of bel +31 (0)20 – 632 56 76. Let op dat je het volledig ingevulde retourformulier bijvoegt in je retourpakket.

Welke retourvoorwaarden gelden er?

– Binnen 14 dagen na ontvangst van het product mag je het product kosteloos aan ons retourneren mits aan de volgende voorwaarden wordt voldaan:
– De retourzending is binnen 14 dagen kenbaar gemaakt doormiddel van het retourformulier.
– De retourzending wordt alleen geaccepteerd indien de verpakking en het product(en) onbeschadigd zijn en het product ongebruikt (100% nieuw staat) is.
– Producten die omwille van gezondheidsbescherming / hygiëne niet meer te verkopen zijn en waarvan de zegeling na de levering is gebroken.

Foutief bezorgadres ingevuld?

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk telefonisch contact met ons op via +31 (0)20 – 632 56 76. We proberen dan het afleveradres bij onze vervoerder te wijzigen.

Hoe snel ontvang ik mijn geld terug?

Wij crediteren zo spoedig mogelijk na ontvangst van het retourformulier, dat is uiterlijk binnen 14 dagen bij aantoning dat product(en) zijn teruggestuurd. Voor producten die geschonden of gehavend zijn teruggestuurd, kunnen wij kosten in rekening brengen. Wij brengen dit alleen in rekening als de schade een gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Vragen? Wij helpen je graag!