Peach Beauty Klantenservice

Ondersteuning nodig?

Ondersteuning nodig?

 020 – 261 4883
info@peachbeauty.eu

 Overschiestraat 63, 1062XD Amsterdam

 Gratis verzending
Bij orders boven €20,-

 Klantenservice
Ma t/m Vr (9 tot 5)

Meest gestelde vragen

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Je kan bij ons betalen met: Ideal, Creditcard, Paypal, Bancontact, ING Home’Pay en Sofort Banking.

Bestelling wijzigen of annuleren?

Natuurlijk is het mogelijk om je bestelling te wijzigen of annuleren. Het is wel belangrijk om zo snel mogelijk telefonisch contact op te nemen met ons. Alleen dan kunnen wij de bezorging annuleren en zijn er geen kosten aan verbonden.

We zijn te bereiken op: 020 – 261 4883

Mijn kortingscode werkt niet, wat nu?

Als de kortingscode niet werkt kun je contact opnemen met onze klantenservice. De kortingscode’s zijn overigens maar één maal te gebruiken.

Let op: kortingscodes zijn slechts één keer te gebruiken en kunnen niet worden gebruikt in combinatie met andere codes.

Zijn er reparatiekosten?

Dat hangt af van het specifieke geval. Is het een fabricagefout en binnen de garantieperiode? Dan wordt de reparatie vergoed.

Laat je het product vallen of is er waterschade? Dan kunnen wij kosten in rekening brengen voor de reparatie. Natuurlijk zorgen we in dit geval voor minimale kosten.

Zijn er verzendkosten?

Ja, tot een bedrag van € 20,- zijn er verzendkosten gebonden aan uw bestelling. Deze verzendkosten bedragen: €2,99

Bij bestellingen boven de € 20,- is de verzending gratis.

Let op: de verzendkosten verschillen per land.

Worden de artikelen tegelijk bezorgd als ik er meerdere bestel?

Wanneer je een bestelling hebt geplaatst, worden alle artikelen van die bestelling in één keer verzonden. Het artikel met de langste levertijd bepaalt de uiteindelijke verzenddatum van jouw bestelling.

In welke landen kan er bezorgd worden?

Onze producten worden verzonden naar Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Levertijden kunnen variëren per land.

Ik mis een deel van mijn bestelling, wat nu?

Mocht je artikelen/producten missen uit jouw bestelling, dan is dat natuurlijk vervelend. Neem dan contact op via onze klantenservice via tel: 020 – 261 4883 of email: info@peachbeauty.eu.

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

We streven ernaar jouw bestelling zo spoedig mogelijk te laten bezorgen. Daarom worden bestelling op werkdagen, die voor 23:00 worden gedaan, binnen 24 uur verzonden. Heb je jouw bestelling na 5 werkdagen nog niet in huis? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Wat is de bezorgtijd buiten Nederland?

Voor een bestelling in België, Duitsland of Frankrijk kun je rekenen op maximaal 7 werkdagen levertijd. Is dit niet het geval? Neem dan gerust even contact op met de klantenservice via tel: 020 – 261 4883 of email: info@peachbeauty.eu.

Hoe kan ik een product retourneren?

Binnen 14 dagen na ontvangst kun je de bestelling naar ons terugsturen. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, vragen we je om het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking te retourneren. Hiervoor kun je contact met ons opnemen via info@peachbeauty.eu of bel + 31 (0)20 – 261 48 83.

Ik wil mijn product ruilen, hoe werkt dat?

Wil je het product ruilen? Dat is zeker mogelijk, mits er aan de retourvoorwaarden wordt voldaan. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@peachbeauty.eu of bel + 31 (0)20 – 261 48 83. Let op dat je het volledig ingevulde retourformulier bijvoegt in je retourpakket.

Welke retourvoorwaarden gelden er?

Binnen 14 dagen na ontvangst van het product mag je het product aan ons retourneren. Lees wel goed onderstaande voorwaarden door.

  • De retourzending is binnen 14 dagen kenbaar gemaakt door middel van het retour portal.
  • De retourzending wordt alleen geaccepteerd indien de verpakking en het product(en) onbeschadigd zijn en het product in ongebruikte (100% nieuw) staat is.
  • Producten die omwille van gezondheidsbescherming/hygiëne niet meer te verkopen zijn en waarvan de zegeling na de levering is gebroken, worden niet retour genomen.
  • Het risico van het beschadigen of zoekraken van het product tijdens het verzenden is altijd voor rekening van de afzender.
  • Je dient het pakket goed te verpakken en voldoende te frankeren (onvoldoende gefrankeerde post wordt geweigerd).

Let op: de verzendkosten zijn altijd voor eigen rekening.

Foutief bezorgadres ingevuld?

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk telefonisch contact met ons op via + 31 (0)20 – 261 48 83. We proberen dan het afleveradres bij onze vervoerder te wijzigen.

Hoe snel ontvang ik mijn geld terug?

Wij crediteren zo spoedig mogelijk na het aanmelden van het retourproduct via het retourportal. Dit betekent uiterlijk binnen 14 dagen, bij aantoning dat de product(en) zijn teruggestuurd. Als producten beschadigd worden teruggestuurd, kunnen wij kosten in rekening brengen. Wij brengen dit alleen in rekening als de schade een gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Let op: Zorg er altijd voor dat je de track & trace code goed bewaart om je retour te kunnen traceren.

Vragen? Wij helpen je graag!